Hvad er Lotus Feng Shui

 Lotus Feng Shui er et dansk koncept udviklet af Karin Jensen, grundlægger af Nordisk akademi for Lotus Feng Shui.

 

Som Lotus Feng Shui rådgiver får du en meget stor indsigtBuddha, Zen i, hvordan mennesker påvirker sig selv gennem deres indretning, og du bliver i stand til at bevidstgøre dine kunder om, hvordan de påvirker sig selv på godt og ondt. Derved kan du hjælpe dem til at skabe positive forandringer i deres hjem. Forandringer, der sætter gang i en udviklingsproces hos kunden, som hjælper dem til at nå deres mål og opnå det, de ønsker sig i livet.

 Lotus Feng Shui lægger vægt på, at din bolig er et ydre udtryk for det, der foregår i din psyke. Det er et skarpt, nøjagtigt spejl af dine underbevidste ønsker, håb, bekymringer og drømme. Dit hjem afslører dine overbevisninger omkring dig selv og verden. Dit hjem er et spejlbillede af din identitet.

 Du kan ikke lade være med at overføre din identitet til dit hjem. En hver ting, du anbringer i hjemmet, udtrykker et indre aspekt af dig. Efterhånden som du bliver ældre, afspejles din udvikling i de valg, du gør i forhold til din indretning. Dit hjems stil, dine ejendele og dit farvevalg afspejler dit indre væsen. Psykoanalytikeren Carl Jung sagde, at alt det, der er i underbevidstheden, søger at manifestere sig i det ydre. Dette princip forklarer, hvorfor vi konstant projicerer vores underbevidste overbevisninger og følelser over på vores hjem.

 

14.feng shui 026
SYMBOLER

Lotus Feng Shui lægger særlig vægt på at finde betydningen af de genstande og symboler, en person omgiver sig med. Ethvert symbol anses for at have en indvirkning på de mennesker, der omgiver sig med dem, uanset om det er en stor hest udskåret i træ, en bordlampe, der er udformet som en hængt mand, der dingler fra en galge, eller et maleri af havet. Symboler skal her forstås i bredere forstand og er også farver, former, materialer, genstande og, hvad forskellige rum udtrykker. Udtrykker et hjem f.eks. armod, er der en stor sandsynlighed for, at de mennesker, der lever her, vil have svært ved at tiltrække rigdom og overflod.

 

 

 

Feng Shui for sjælenIMG_9716

Lotus Feng Shui er Feng Shui for sjælen forstået på den måde, at Lotus Feng Shui konsulenten lægger særlig vægt på at skabe omgivelser, der nærer og understøtter de personer, der bor eller arbejder i dem.