Ryd op i soveværelset og luk magien ind

Ryd op i soveværelset og luk magien ind

Ryd op i soveværelset og luk magien ind

Soveværelset relaterer til din måde at se dig selv på.

Soveværelset er det vigtigste rum i dit hjem, da det er her, du bruger mest tid. Det er stedet, hvor du drømmer, regenerere og har intime relationer. Der er ofte kraftige symboler i soveværelset, som relaterer til din måde at se dig selv på og derfor er det et godt sted at starte din oprydning.

Det ideelle soveværelse skal være din personlige oase. Et sted, der hjælper dig til at transformere din energi fra aktiv til mere rolig, så du kan få en god søvn om natten, hvilket har afgørende betydning for din sundhed. Derfor skal soveværelset føles hyggeligt, behageligt og dybt fredfyldt. Dæmpet belysning, beroligende farver og komfortable møbler skaber det mest nærende miljø.

Et meget rodet soveværelse vil med stor sandsynlighed trække din energi ned. Det kan stresse dig og bevirke, at du får sværere ved at falde i søvn.

Fordi soveværelset repræsenterer dit inderste selv, kan det have en meget stor effekt at rydde op her.

Effekterne af oprydning i soveværelset kan f.eks. være

 • Et større selvværd
 • Mere kærlige relationer
 • Mere lethed og glæde i dit liv
 • Du vågner udhvilet op, fyldt med energi.
 • Mere klarhed omkring hvilken vej du skal gå i livet.

 

Hvad skal være formålet med din oprydning

Inden du starter din oprydning, er det en god ide at vælge et formål med din oprydning. Når du rydder op med et formål eller en bestemt intension, bliver resultatet forstærket mange gange. Det skyldes at dine tanker eller intentioner er energi, og når du bevidst giver energi til noget, så vokser det.

Et eksempel på det kunne være, da jeg for mange år siden lavede en grundig oprydning i mine dvd film og smed en masse film ud.  Kort tid efter kom en af mine kammerater og tilbød mig hans kæmpe store dvd-samling, som han havde i en stor sølvfarvet flightcase, hvor de var sat i alfabetisk orden.

Jeg smed 20 film ud og fik tilbudt 200 film, men jeg havde også tænkt meget intenst på dvd film i den periode, hvor jeg rydde op i mine egne film, og det jeg gav energi voksede og blev til mange flere film.

Det er altså ikke ligegyldigt, hvad du tænker på, mens du rydder op, og rydder du op med et bevidst formål, vil effekten af din oprydning blive langt større, end hvis du bare smider ting ud for at få mere plads og med alle mulige andre ting i hovedet.

Da du er den, der bedst ved, hvad der foregår i dit eget liv, og hvad du har brug for lige nu, er de bedste intentioner for din oprydning, dem du selv laver.

Som inspiration kommer der her nogle ideer til, hvad formålet med din oprydning i soveværelset kan være:

 • Formålet med min oprydning er at få et større selvværd.
 • Formålet med min oprydning er at få mere kærlige relationer
 • Formålet med min oprydning er at få mere lethed og glæde ind i mit liv.
 • Formålet med min oprydning er, at jeg vågner hver dag, udhvilet og fyldt med energi.

Positive bekræftelser

Når du nu går i gang med din oprydning, så kan du med fordel lave dit formål med oprydningen om til positive bekræftelser, så du f.eks. løbende bekræfter følgende overfor dig selv undervejs i din oprydning.

 • Jo mere jeg smider ud jo mere vokser mit selvværd.
 • Jo mere jeg smider ud jo mere kærlige er alle mine relationer
 • Jo mere jeg smider ud jo mere energi får jeg.
 • Jo mere jeg smider ud jo sundere bliver jeg.
 • Jo mere jeg smider ud ……..find selv på flere.

Du kan sige den positive bekræftelse, du har valgt højt, eller du kan løbende tænke den undervejs i processen. Prøv dig lidt frem hvad der fungerer bedst for dig.

Jeg vil anbefale dig kun at arbejde med et formål for din oprydning af gangen for at få den største effekt. Min erfaring er, at hvis du vil for meget på en gang, så spreder du din energi for meget, og resultatet bliver derefter.

Husk!  Less is more

Når du gør tingene med 1. formål af gangen og et fokus, virker det stærkere, end hvis du vil gøre 5 ting på en gang.

 

Hvor skal jeg starte min oprydning

Når du har fundet ud af, hvad formålet med din oprydning skal være så sæt dig ned og mærk efter, hvor det føles rigtigt at starte i forhold til dit fokus. Hvis du foreksempel ønsker at få en mere kærlig relation til din partner, kan det være, at din intuition fortæller dig, at du skal starte med at rydde op i dine fotoalbums i skabet.

Hvis du har udfordringer med dine nære relationer, kan det være en god ide at rydde op i dine fotos, og kun beholde dem, der løfter din energi og gør dig glad.

Det kan være, at du finder nogle fotos af gamle eks-kærester i dine albums, og når du mærker ind på billederne af dine eks-kærester et ad gangen, kan du mærke, at de ikke løfter din energi men tværtimod gør dig trist og trækker din energi ned.  Det kan også være, at billederne er blevet neutrale for dig.

Mens du smider billederne af dine eks-kærester ud, kan du foreksempel sige følgende positive bekræftelse.

” jeg rydder op i mine tidligere forhold og gør plads til mere kærlighed til min partner”

Har du billeder af eks-kærester, du har gode minder med, og som løfter din energi, skal du selvfølgelig ikke smide dem ud. Det er kun billeder, der trækker din energi ned eller er neutrale, som du med fordel kan smide ud.

Selvom dit overordnede formål med oprydningen er at få en mere kærlig relation til din partner, kan du godt laver andre positive bekræftelser, som bakker op omkring dit valgte fokus. Du skal bare ikke begynder at blande din økonomi eller andre ting ind i din oprydning i dit fotoalbum.  Husk et formål med din oprydning af gangen ”Less is more”.

Hvis det er mere generelt, at du har udfordringer med at have gode givende relationer med andre mennesker, kan du prøve denne formulering:

”Jeg rydder op i mine relationer og giver plads til mere kærlighed i mit liv”

Her er formålet med din oprydning, at få mere kærlige relationer generelt.

Beslut dig for hvor meget tid, du vil bruge på din oprydning. Hvis du kun har lidt tid, du kan afse i løbet af dagen til oprydning, så start med at rydde op i et mindre område af soveværelset f.eks. i en skuffe i kommoden. Selv det at rydde op i et lille område, kan have en bemærkelsesværdig effekt. Husk rod er ting, du ikke bruger, og ting du ikke holder af. Hvis du har en ting ,du ikke bruger, men som du holder meget af, så er det ikke rod.

Lad være med at vente på det perfekte tidspunkt til at gå i gang. Det perfekte tidspunkt er nu.

God fornøjelse med oprydningen.

 

Permalink

Recent Posts

Leave a comment

POST COMMENT