Referencer

 

Siden jeg tog Lotus feng shui uddannelsen, er mit liv blevet meget mere målrettet. Jeg har startet mit eget firma. Har fået skabt et feng shui hjem jeg er rigtig glad for, som har givet fantastiske resultater. Feng shui finder din personlighed frem, og hjælper dig med at se vejen, og stole på de valg du træffer.

Jeg kan varmt anbefale Karins uddannelse, og er stolt over at kunne kalde mig selv Lotus Feng Shui konsulent.” det har været en fantastisk rejse med et meget lille intimt hold og en super fantastisk underviser. Uanset om man skal bruge feng shui arbejdsmæssigt eller personligt så er det en uddannelse og en personlig rejse jeg varmt vil anbefale.

Hilsen Trine Frydensberg Rasmussen
www.suii.dk
Facebook: suii.kunstogindretning

 

Et lærerigt år med ‘indretning, balance, farver & tryghed i hjemmet’ som fællesnævner
Jeg valgte Karins ‘Lotus Feng Shui’, fordi dét i denne fortolkning, er muligt at arbejde mere med kundens ønsker, end de faste retningslinjer
Jeg er stolt af, at kalde mig Lotus Feng shui konsulent.

Lalani Hvingel www.lalani.dk

Jeg kan varmt anbefale udannelsen, Lotus Feng Shui konsulent hos Karin Jensen. Jeg har fået meget mere med mig, end jeg havde forventet – en stor GAVE. Tak!

Karin er først og fremmest et meget omsorgsfuldt og kærligt menneske med ”hjertet på rette sted”. Hun ”brænder for Feng Shui og sine elever.

Karin har en meget stor viden, er en fantastisk dygtig og inspirerende underviser, der formår at præsentere stoffet på en let forståelig og enkel måde, både i teori og praksis. De små hold har den luksus, at der er god tid til hver enkelt elev, og der skabes et fantastisk sammenhold, hvor alle støtter og hjælper hinanden.

Jeg har de seneste 10 år arbejdet med personlig udvikling, coaching m.v.. Min passion/vision er: ”at kunne gøre en positiv forskel for andre mennesker”, og jeg er allerede i fuld gang, takket være min Lotus Feng Shui uddannelse. TAK Karin!!

Susanne Bjerre Vinde , Facebook side : Feng Shui eksperten

susanne-red

 

Jeg blev uddannet som Lotus Feng Shui Konsulent april 2014, og har været rigtig glad for hele forløbet. Karin er en rigtig dygtig underviser, og med hendes kæmpe erfaring indenfor Feng Shui, styre hun hele holdet igennem en masse viden, videre giver hendes erfaringer og sikre der er plads til både en personlig udvikling og personlige erfaringer for alle på holdet. Man har stor glæde af hele holdet, og det samarbejder der er, både under og efter uddannelsen. Når uddannelsen er slut, har Karin klædt en på til at kunne arbejde med Feng Shui, hvad end det er for en selv eller som selvstændigt firma.

Camilla Anthony, www.camillaanthony.dk

camilla

 

Jeg har været virkelig glad for min uddannelse som Lotus Feng Shui konsulent. Jeg har fået en massiv grundviden indenfor Feng Shui, som jeg har kunnet gå igang med at bruge under hele forløbet. Karin er en fantastisk dygtig underviser. Hun forstår at fremlægge stoffet på en logisk og let forståelig måde. Hun er grundig og det er tydeligt at mærke, at hun kender stoffet til bunds, og selv brænder for Feng Shui. Undervisningen er meget praktisk orienteret, så man er virkelig klædt på, når man er færdig. Udover at få en fantastisk viden indenfor området, er det også personlig udvikling. Det har været et meget givende forløb. Jeg er et helt andet sted nu end da jeg startede sidste efterår. Jeg kan varmt anbefale undannelsen som Lotus Feng Shui konsulent hos Karin. Kærligst Bodil.

Bodil www.oprydningsstylisten.dk

billede af Bodil til fengshui.dk

 

 

Karin er en rigtig dygtig og kompetent underviser, der tydeligvis helt og aldeles arbejder ud fra hjerteenergien. Der tages nænsomt hånd om hver enkelt kursusdeltager. Efter endt uddannelse, føler jeg mig godt klædt på, til at starte min egen Lotus Feng Shui virksomhed, og er glad for at have fået et godt netværk, med de øvrige kursister fra holdet. Kurset har for mig været en stor personlig udvikling og jeg kan anbefale det på det varmeste.

Birgit Petersen www.feng-shui.name

birgit2

 

 

 Jeg kan varmt anbefale andre at tage deres Feng Shui uddannelsen hos Nordisk Akademi for Lotus Feng Shui v/Karin Jensen. Jeg blev færdig med uddannelsen i juni 2012, og det har på alle måder været alle pengene værd. Der er især tre store fordele, jeg vil fremhæve. Dels at uddannelsen foregår med små hold, så der er god tid til individuel hjælp og større mulighed for selvudvikling. De små hold giver mere hygge, tryghed og tid til den enkelte. Dels er der på uddannelsen en hel del konsultationer, hvor man får “fingrene i fadet” og øver det teoretiske i praksis. Vi var dels ude på konsultationer alene, men vi var også ude på mange konsultationer sammen som klassen, hvor Karin var med, og vi kunne spørge hende, når der var noget, vi var i tvivl om eller ville have hjælp til. Alle vores konsultationer blev efterfølgende evalueret og gennemsnakket på klassen, hvilket var virkeligt godt og lærerigt. En tredje fordel er, at der som en del af uddannelsen indgår 3 workshop-dage med Simon Brown – Feng Shui masteren fra London, som har skrevet flere bestseller bøger om Feng Shui. Så uddannelsen giver et rigtigt godt grundlag for at starte selv bagefter. De varmeste anbefalinger fra Tine.

Tine Weis www.fengshui-energy.dk  

tinered
Jeg har taget Feng Shui uddannelsen hos Karin Jensen i 2012-2013. Jeg startede uddannelsen efter et endt parforhold, fordi jeg nu havde en masse tid og altid havde fundet Feng Shui interessant. Det blev et meget begivenhedsrigt år. Jeg blev gravid og jeg fandt en kæreste (i skrevne rækkefølge) og ingen ved, om Feng Shui har noget med begivenhederne at gøre. En ting er dog sikkert. Det var fantastisk dejligt at komme på kursus hos Karin ca. hver anden weekend og kunne vende begivenhederne i livet og få spirituel feedback og ’Feng Shui – ideer’ til at forme det liv, jeg gerne vil have. Vi var, sammen med Karin, på en del konsultationer og havde selv et par stykker. Og det er utrolig spændende at komme ind i folks hjem, høre deres livshistorier og bruge Feng Shui til at hjælpe andre til at optimere deres liv – og ikke mindst, at få feedback på hvordan det så er gået siden vi var der… Jeg praktiserer endnu ikke Feng Shui, da jeg har haft travlt med den ’nye’ kæreste og forberedelserne til at blive mor, men de 7-8 måneder hos Karin, har givet mig et godt ståsted, når det kommer til det spirituelle. Det har været med til at give beslægtede retninger mere mening (Yoga, akupunktur, hypnose, clairvoyance mv), og har gjort det spirituelle mere nærværende i mit liv. Jeg kan kun anbefale, at du tager uddannelsen.

Line

linered
Lotus Feng Shui har en stor styrke i at have så megen praksis/praktikopgaver på uddannelsen, det er virkelig der, jeg har lært. Jeg føler mig rustet til at gå ud og hjælpe andre. Karin er en fantastisk underviser, formår at præsentere stoffet enkelt og give masser af praktiske eksempler. Hun er meget engageret og giver utrolig meget af sig selv. Det har desuden været inspirerende og lærerigt at være sammen med andre på et hold. Noget af det, jeg synes er fantastisk ved uddannelsen hos Karin, er at Lotus Feng Shui har en ”fri” tilgang til Feng Shui, at det er vigtigt, at Feng Shui løsninger passer til den enkelte person, og hvor den enkelte person er i sit liv lige nu, mere end at det skal opfylde særlige regler indenfor Feng shui”.

Janne Halskov Hansen

jannered

 

”Da jeg i sin tid besluttede mig for at ville læse til Feng Shui konsulent, gav jeg mig god tid til at undersøge det danske udvalg af Feng Shui uddannelser. Der var indtil flere af slagsen. Det var dog først da jeg kom ind på hjemmesiden www.fengshui.dk, og læste om Lotus Feng Shui uddannelsen, at det FØLTES helt rigtigt.

Uddannelsen indeholder både en oprydningsdel og en Feng Shui del, og det var lige det jeg søgte.

Jeg havde kort forinden læst Karen Kingstons bog ”Ryd op i dit rod med Feng Shui”. Jeg vidste bare at jeg ville lære de ting jeg havde læst om, for de gav SÅ meget mening for mig.

Efter en telefonsamtale med Karin var jeg 100 % sikker på at hendes uddannelse var den rigtige. Karin har formået at skabe en uddannelse der udover at give plads til det enkelte menneske, også har rigtig meget kvalitet. Meget viden. Og mange øvekonsultationer både med og uden underviser, så man føler sig sikker på, at man selv kan lave professionelle konsultationer, når man har bestået sin eksamen.

Da uddannelsen varer i 10 mdr. når man virkelig at komme omkring mange spændende emner som klassisk Feng Shui, kompasmetoden, hoveddørsmetoden, De 5 Elementer, Yin & Yang, Ni Ki astrologi for bare at nævne nogle få.

På intet tidspunkt overlader Karin eleverne til sig selv. Alle emner bliver grundigt forklaret, så alle er med på hvad det handler om.

Siden jeg tog uddannelsen er mit liv ændret 180 °. Jeg har startet mit eget firma. Har fået skabt et hjem jeg er rigtig glad for. Jeg har fået det arbejdsliv jeg drømmer om. Jeg har mødt manden i mit liv. Jeg har fået en fantastisk omgangskreds, der støtter mig i mine drømme. Jeg lever det liv jeg kun tidligere kunne drømme om.

Jeg kan varmt anbefale Karins uddannelse, og er stolt over at kunne kalde mig selv Lotus Feng Shui konsulent og oprydningskonsulent.”

Kamille Sommer,Creative Homestyling www.oprydningskonsulenten.dk

kamillered