Gi karrieren et skub

Gi karrieren et skub

Gi karrieren et skub

Ønsker du at give din karriere et skub, kan du med fordel bruge feng shui principper til at få dit skrivebord til at hjælpe dig med at nå dine mål. Hvad enten du ønsker at styrke dit forhold til dine kolleger, blive mere fokuseret eller at få mere anerkendelse for dit arbejde, så kan den måde du indretter dit skrivebord på fremkalde utrolige ændringer.

Trænger din karrierer til en vitaminindsprøjtning kan du ligge en bagua på dit skrivebord, som opdeler dit skrivebord i 8 livsområder og derefter prøve at indrette det med inspiration i følgende anvisninger.

 

DET GODE KARRIERESKRIVEBORD

  • Stil skrivebordet, så du sidder med ryggen til en væg med godt udsyn til dør og vindue.

 

  • Sørg for, at dit bord er så ryddet som muligt. Et rent bord hjælper dig til at tænke klart.

 

  • En skrivebordslampe til den ene side hjælper dig med koncentrationen. Står den i fjerneste venstre hjørne forbedre den dit Held, da dette er heldområdet. Står den i område 7 ( Indtægtsområdet ) til højre midtfor styrker den din indtægt.

 

  • Friske blomster stimulerer mental aktivitet og renser luften.

 

  • Stil telefonen til højre for dig i området for hjælpsomme venner for at gøre dem, du ringer til, mere hjælpsomme. Er du venstrehåndet, kan du prøve at have din adressebog liggende til højre for dig for  at opnå samme virkning.

 

  • Vigtige opslagsbøger kan du have liggende til venstre for dig i område 8. Området for visdom og indlæring.

 

  • Fyld ikke bordet med billeder af familien – det distraherer. Hvis du f.eks. ønsker at styrke dit forhold til kollegerne kan du sætte et billede af dine nærmeste kolleger i fjerneste højre hjørne. Dette er området for nære relationer.

 

  • Din computer kan stå bagest midt på bordet i dit berømmelses område. I dette område, som har ildelementet tilknyttet, er det også godt at placerer noget i en ildfarve. F.eks. et rødt stearinlys eller en krystal, der øger dine chancer for at blive bemærket. Du kan også stille et symbol på det, du gerne vil have anerkendelse for.

 

  • Husk også at størrelsen på dit skrivebord har en betydning. Størrelsen skal passe til dig. Hvis det er for lille, signalerer du til dig selv, at du ikke under dig selv nok plads. Er det for stort, hvem ved hvad der så sker. Måske opfatter folk dig for arrogant. Vær bevidst om dit skrivebord passer til dig.

Helles kontor 1

På billedet ses Feng Shui Konsulent og indretningsarkitekt Helle Nielsens kontor, der er indrettet efter Feng Shui principperne. På workshoppen Styrk dig selv og dit hjem – Få indsigt i farvernes kraftfulde virkning”  fortæller Helle Nielsen bl.a. om, hvordan hun har indrettet sit kontor, med udgangspunkt i Feng Shui og princippet om de 5 elementer. Workshoppen afholdes i København søndag d. 7. februar 2016.                  Læs mere om den spændende farve workshop her.

Husk dette er kun ment som et oplæg. Det, der fungerer for en, fungerer ikke nødvendigvis for en anden. Prøv dig frem og mærk efter, hvad der skal til for, at dit skrivebord støtter op omkring dig og dine mål.

Hvis du har en kollega, du ikke kan fordrage, er det måske ikke nogen god ide at sætte et billede af ham eller hende op på dit skrivebord, da dette vil sænke din energi. Heller ikke selvom du gerne vil forbedre forholdet til ham. Her er det måske en helt anden løsning, der skal til.

God Fornøjelse

Karin Jensen ” The Wisdom of Feng Shui ”

Permalink

Recent Posts

Leave a comment

POST COMMENT