Leg detektiv i dit hjem

Leg detektiv i dit hjem

Som feng shui konsulent lever jeg af at afdække de skjulte budskaber i folks hjem. Hvilke symboler omgiver folk sig med, og hvad siger disse symboler om dem på godt og ondt.

Fordi vores omgivelser er et spejl af vores indre, sladre de om, hvilke overbevisninger vi har omkring os selv og verden.

På en konsultation fandt jeg denne Jesus figur i kælderen hos en kvinde, der bor i et hus i 3 plan.

Flere spørgsmål dukkede op, da jeg så denne specielle opstilling. Hvordan ser kvinden i huset sig selv?  Har hun også gemt sig selv og sin egen spiritualitet væk?

2013-09-19 11.50.52

Jeg fandt denne Jesus figur gemt væk i en kælder bag forskellige rengøringsmidler.

Det var lige så mit hjerte blødte, da jeg så Jesus gemt væk på denne måde.  Det viste sig, at kvinden holdt rigtig meget af denne figur, hvilket gjorde det endnu vigtigere at få den frem i lyset. Jeg foreslog, at den kom op i stuen, og det var hun helt med på.

Da jeg besøgte hende, havde hun lige været igennem et sygdomsforløb, hun havde ingen energi og var deprimeret.

foto 4

Efter at vi har arbejdet med feng shui i hendes hjem, og Jesus figuren er kommet op at stå på et skab i stuen på en meget central plads, er der kommet rigtig meget flow i hendes liv. Hun har fået mere kærlighed til sig selv, hun har energi og gåpåmod, og hun oplever en dyb taknemmelig for alle de gode ting, der strømmer til hende lige nu. Det er fantastisk, hvilken indvirkning det har at optimere sine omgivelser.

Dine omgivelser lyver ikke. Gå omkring og iagttag genstandene i dit hjem, som om du var en fremmed, der var på besøg for første gang.

Hvad siger genstandene i dit hjem om dig?

Nogle af tingene vil ikke have skjulte budskaber til dig, men hvis du iagttager tingene i dit hjem med et åben hjerte, opdager du måske nogle overraskende informationer omkring dine indre overbevisninger. Informationer, der kan være meget betydningsfulde for dig.

God fornøjelse med at lege detektiv i dit eget hjem.

Permalink

Recent Posts

Leave a comment

POST COMMENT