5 Tips til mere passion i soveværelset.

5  Tips til mere passion i soveværelset.

5 Tips til mere passion i soveværelset.

Hvordan skaber du en atmosfære i dit soveværelse, som befordrer et tilfredsstillende sexliv? Her kommer 5 tips til, hvad du kan gøre for at puste liv i passionen og få et bedre kærlighedsliv.

Forøg ild-elementet i rummet

Forøg ild- elementet i rummet, da ild energien får dig til at føle dig mere lidenskabelig og udadvendt. De røde puder og dyreprintet på sengetøjet på billedet herunder tilfører rummet ildelement. Dyreprintet udtrykker instinkt energi og vækker dit begær. Da vi mennesker ikke har samme smag, kan det godt være, at du ikke bryder dig om leopardprintet på billedet. Hvis det skal virke for dig, er det derfor vigtigt, at du finder sengetøj, der vækker netop din instinkt energi og dit begær. Det, jeg har vist på billedet, er blot til inspiration. Du kan også få ild elementet ind i rummet via røde, pink og lilla stearin lys, der er med til at give en mere blød og romantisk atmosfære i rummet, hvilket også er befordrende, hvis du vil fremme dit kærlighedsliv.

leopardsengetoej-41-sort

Fjernsyn i soveværelset Go eller NO GO?

Mange mennesker tror, at hvis man arbejder med Feng Shui, så er det et no go med fjernsyn i soveværelset. Hvis I allerede har et velfungerende sexliv, så kan I sagtens have fjernsyn i soveværelset. Ligger I derimod og ser film og serier hver aften i stedet for at nyde hinanden, kan I med fordel tage fjernsynet ud af rummet. Det, dit hjem udstråler, er det, du tiltrækker, og en kæmpestor flad skærm på væggen foran sengen kalder på at se fodbold eller anden form for underholdning og befordrer ikke, at I får gang i kreativiteten under dynerne.

kysset-4

Hæng erotiske billeder op i rummet

Du kan med fordel hænge erotiske billeder eller fotos op i rummet, som vækker jeres lyst. Det kan være billeder, som det du ser herover, der udstråler begær, og I kan også have en figur i rummet af et par, der er sammen eller små tantra figurer, der dyrker sex. Find noget, der passer til jeres stil og smag. Det virker kun, hvis det løfter din energi og vækker de rigtige følelser hos dig. De billeder og figurer, du vælger, skal fremme følelser af erotik, passion, romantik og find selv på flere. Følelser, der befordrer lige netop det, du ønsker dig mere af i dit kærlighedsliv.

 

Tilfør rummet mere vand-element

Forøg vand-energien i rummet. Når vi taler de 5 elementer i Feng Shui, er vandelementet det element, der er forbundet med vores følelser og med sex. Du kan tilføre dit soveværelse mere vandelement ved at bruge skinnede sorte farver, blonder og andre tynde, fine næsten gennemsigtige stoffer. Du kan også sætte et lille springvand op i den nordlige del af dit soveværelse.

erotisk-literatur-5

Køb erotiske bøger

Gå ud og køb nogle erotiske bøger med intentionen om at få mere erotik ind i dit liv. Læg dem derefter frem i dit soveværelse. Måske når du aldrig at læse i dem inden, der sker noget.

 

Din Intention er det allervigtigste

Intentionen bag alt, hvad du laver, er meget vigtig. Hvis du indretter dit soveværelse med intentionen om at få et bedre kærlighedsliv, vil de ting, du placerer i soveværelset, være et ydre udtryk for dit ønske og dermed også en manifestation af dit ønske. Jo kraftigere dit ønske er og jo kraftigere, du manifesterer dit ønske i dine omgivelser, jo hurtigere vil du få det, du ønsker dig.

 

Permalink

Recent Posts

Leave a comment

POST COMMENT