Aktiver dit velstands-held med vand

Aktiver dit velstands-held med vand

Aktiver dit velstands-held med vand

Vand forbindes med penge.

På grund af vands livgivende kvaliteter forbindes det stærkt med penge. Af samme grund kan du tit se et akvarium med lykkebringende fisk som f.eks. guldfisk og farvestrålende guppyer og planter på kinesiske restauranter. Når fiskene bevæger sig i akvariet forstærkes stimuleringen af energi på det pågældende sted, hvilket fremme den gode energi (chi) strøm yderligere.

Hvor vandet er placeret i huset eller på grunden har stor betydning. I det følgende vil vi se på, hvordan du kan bringe vand ind i den øst og sydøstlige del af dit hjem set i forhold til lejlighedens eller husets centrum, og vi vil se på virkningen af vand i disse områder af huset. Du kan også læse lidt om, hvordan vi selv har brugt vand i indretningen for at styrke vores held og indtjening.

For at lokalisere hvor den øst og sydøstlige del af dit hjem er, skal du kigge på solen eller bruge et kompas.

C4603 6 niveauer

Anbring et lille vandfald mod sydøst i dit hjem og styrk dit indtjenings-niveau.

 

Vand skaber træ i øst og sydøst .

Den øst og sydøstlige del af vores hjem har træelementet tilknyttet. Den østlige del af vores hjem er forbundet med område 3 i bagua, der bl.a. står for vækst og aktivitet og evnen til at gøre dine drømme til virkelighed. Den sydøstlige del af vores hjem er forbundet med område 4 i bagua, der bl.a. står for kommunikation, kreativitet og held herunder også velstandsheld. Både område 3 og 4 har med vækst og velstand at gøre, da begge områder er repræsenteret af træelementet.

Træelementets energi er opadgående, og af samme grund er det godt at have unge planter med brede blade, der vokser opad i disse områder. Når vi taler de 5 elementer, siger vi, at vand skaber træ, og vand forstærker dermed træ. Derfor anses vand i øst og sydøst generelt for gunstigt, da det nærer træelementet. Og ved at tilføre øst og sydøst vand styrker du de aspekter i dit liv, der er knyttet til område 3 og 4 i bagua.

Ved at tilføre vand i øst styrker du altså bl.a. din karriere og din evne til at realisere dine ideer og drømme, og giver du energi til det sydøstlige område af dit hjem ved f.eks. at anbringe et lille vandfald, styrker du bl.a. dit pengeheld og dit indtjenings-niveau.

TOSHIBA CAMCORDER

Der findes mange forskellige typer af indendørs-springvand. Find det, der passer til dig.

Yin vand og Yang vand.

I feng shui skelner man mellem yin vand og yang vand. Yin vand er stille, og yang vand bevæger sig og er fyldt med livgivende chi. Hvis du ønsker at aktivere dit penge held, skal du bruge yang vand. Vand aktiverer energien i øst og sydøst, og jo mere yang vand du bruger, jo mere aktivitet kommer der.

 

Tiltræk velstand med et vandfald.         

Et lille vandfald som det på billedet hjælper med at skabe gunstig energi (chi) og tiltrække velstand. Der findes mange forskellige typer af indendørs fontainer og springvand, og det er vigtigt, at du finder et, du synes passer til dig og, som løfter din energi. Det er vigtigt, at du holder vandet i dit springvand friskt og vitalt. Hvis vandet bliver stillestående og dårligt, får det den modsatte effekt.

Det er ikke alle mennesker, der bryder sig om at have små vandfald eller akvarier i deres hjem. Som alternativ til et springvand kan du bruge billeder af vandfald og vand i bevægelse.

enhjørninge

På billedet ses vores smukke billede af 3 enhjørninger i en skov med vandfald i baggrunden. Billedet består af flere tapetbaner, som er limet op på væggen.

På Nordisk Akademi for Lotus Feng Shui har jeg placeret et stort billede af en skov mod øst og sydøst i rummet med flere store vandfald i baggrunden og 3 enhjørninger. Jeg har først og fremmest valgt billedet, fordi det i den grad løfter min energi, men også fordi billedet tilfører den øst og sydøstlige del af rummet træelement og vand, der skaber træ. Vandet flyder hen mod mig, så på det symbolske plan flyder pengene hen til mig og ikke væk fra mig.

Vandet på billedet er yang vand, og der er meget af det. Da jeg fik billedet sat op, havde det da også en meget voldsom indvirkning på mig. Men heldigvis ikke mere end jeg kunne klare. Mit råd til dig er, at du starter stille ud med et lille vandfald i form af et indendørs springvand eller et billede af et vandfald eller vand i bevægelse. Og så ser og mærker du efter, hvilken effekt det har på dig.

Ønsker du mere aktivitet, kan du altid tilføre mere vand hen ad vejen. På denne måde undgår du at blive væltet omkuld, hvilket kan ske, hvis du starter ud med et kæmpe vandfald som det på mit billede med de 3 enhjørninger.

For meget yang vand kan føre til for meget aktivitet, hvilket kan være farligt. Feng Shui handler om at skabe balance, så kunsten består i, at du finder ud af lige præcis hvor meget vand, der skal til for dig for at give den ønskede effekt.

God fornøjelse med at eksperimentere med at bringe vand ind i dit hjem.

Med Kærlig Hilsen Karin

 

Permalink

Recent Posts

One Response to Aktiver dit velstands-held med vand
  • Elsebeth nielsen

    Feng shui til velstand

Leave a comment

POST COMMENT